Review: Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow

Review: Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eyeshadow in Rose Gold RetroGlitter is z’n moment aan het beleven en ik ben er volop van aan het genieten. Toen Beauty Bay een tijdje z’n Black Friday sale assortiment online gooide, en ik op de laatste pagina de Stila Magnificent Metals met 30% korting spotte wist ik al dat deze post zou verschijnen.

De enige kleur die nog beschikbaar was, was Rose Gold Retro, “a shimmering rose gold and silver”. Kon ik wel mee leven, dus flikkerde ik ‘m in mijn virtuele mandje en rekende ik af.

© Stila Cosmetics

We zijn ondertussen twee maanden verder en ik ben een klein beetje verliefd op het effect van deze vloeibare oogschaduw. De zachte applicator werkt snel en vrij nauwkeurig, maar pakt wel redelijk veel product. Ik zou dus aanraden het teveel weg te vegen zoals je doet wanneer je je nagels lakt. Om netjes tot in de binnenste ooghoeken te werken gebruik ik wel graag een concealerkwastje.

Review: Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eyeshadow in Rose Gold Retro
Giveaway: wie al mijn neusharen kan tellen krijgt een koekje

Probeer na het aanbrengen je ogen gesloten te houden zolang de oogschaduw nat is. Een half minuutje is voldoende. Op de foto heb ik de randen geblend met een iets ruwere kwast, waardoor een paar glitters op mijn wangen vielen. Vergeleken met klassieke glitteroogschaduw is dit echter te verwaarlozen.

Review: Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eyeshadow in Rose Gold Retro

Met een transitiekleur in de arcadeboog maak je het geheel net ietsje meer “opgemaakt” dan enkel een kwakje glitter op je ooglid en creëer je een mooie, nette overgang. Kies daarvoor een neutrale tint in het oranje-roze-beige-bruine spectrum en breng die aan met een zachte oogschaduwkwast met haartjes die niet te dicht op elkaar staan, voor een diffuus effect zonder al te veel blendwerk. Zowel Naked Heat als Naked 3 van Urban Decay bleken perfect bij Rose Gold Retro te passen.

Na een hele dag dragen vind ik nog een paar glitters op mijn gezicht maar verder blijft de ooglook intact en het geschitter van de glitter intens. Deze krijgt dus sowieso mijn Seal of Approval!

6 Comments
    1. SAME haha laatste aanwinst is een metallic lipglossje van Lancôme. Kon ik voor de helft van de prijs (bij Planet Parfum!) niet laten liggen…

  1. Niet gemeen bedoeld maar je bent echt wel wat aangekomen 😮 Is het strak in je zwempak topic niet wat voor jou? Liefs 3 ellegirls 🙂

    1. Shit meen je het? Wow dat had ik helemaal nog niet opgemerkt, gelukkig ben jij, nee pardon, zijn jullie zo opmerkzaam! Jeetje wat loop ik voor schut nu! ??

      Bedankt voor het aanraden van dat topic, ik ga het meteen bekijken nadat ik mijn roomijsje op heb. ?

  2. Hoii ik kom hier dus ook via Ellegirl maar het enige wat ik zie zijn JOUW WIMPERS! Echt prachtig, get em girl!!!! (verder ben je ook gewoon mooi en de oogschaduw ook wel).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Disclaimer
Deze site bevat affiliate links. Wanneer je op deze links klikt en iets koopt, krijgt Pretty Sharp een kleine commissie.

Voorlopig is de totale opbrengst sinds oktober 2017 genoeg om 3% van de jaarlijkse hostingkosten te betalen.
Pretty Sharp Logo

Eigenzinnige beauty blog. Zonder bullshit.

VOLG PRETTY SHARP