Vicky’s Beauty Wishlist #3: April 2018

Het was alweer even geleden dat ik een wishlist samenstelde, hoewel de nieuwe releases voor het voorjaar en de zomer mijn hebberige handjes doen jeuken. En da’s best onnozel, want wegens totaal gebrek aan energie in de ochtend ben ik momenteel heel trouw aan een minimalistische, tried and true skincare en beauty routine.

Maar kijken kan geen kwaad, toch? Als geld geen zaak zou zijn, dan zouden deze producten meteen in mijn virtueel winkelmandje belanden…

Illuminating Setting Spray van Cover FX, € 24,50 bij Beauty Bay

1.

Deze setting spray bevat microfijne glitter en geeft je huid een zachte glow. Ik draag liefst geen poeder, maar dat wil dus ook zeggen dat na ongeveer 8 uur dragen mijn make-up behoorlijk gaat schuiven. Mascara loopt uit in mijn concealer en de shine wordt oncontroleerbaar. Ik ben dus heel benieuwd of deze spray mijn poeder minder poederig kan doen lijken. Ik weet dat sommigen zweren bij M.A.C’s Fix+ maar da’s mij lang niet dewy genoeg. #tooshiny4you?

Illuminating Setting Spray van Cover FX, € 24,50 bij Beauty Bay

Glow Formula Skin Hydrator van Kiehl's, € 35

2.

Nog meer glow: de Glow Formula Skin Hydrator van Kiehl’s is een skincare/make-up hybride en biedt antioxidatieve bescherming, 24 uur lang hydratatie en het Glow Elixir met granaatappelextract helpt je huid op lange termijn ook zonder make-up te doen stralen. Verder heeft de Hydrator dezelfde werking als een hydraterende primer. Ik gok dus wel dat één van de eerste ingrediënten siliconen zal zijn. Een prima stap tussen je dagcrème en foundation.

Glow Formula Skin Hydrator van Kiehl’s, € 35. Beschikbaar vanaf einde mei. 

Skin Feels Good van Lancôme, € 40,50

3.

Na enige experimentatie heb ik besloten: high coverage foundation is niks voor mij. Ik houd er niet van om mijn make-up te “voelen” en ik heb een hele goeie huid, dus ik beperk mij liefst tot cushion foundations en sheer to light formules. De Skin Feels Good skin tint van Lancôme, met SPF 23 (wat ‘n gek getal), antioxidatieve werking, glycerine en hyaluronzuur lijkt helemaal in dat straatje te liggen. Hoog tijd om ‘m te gaan swatchen…

Skin Feels Good van Lancôme, € 40,50

Watercolor Liquid Blush van Daniel Sandler, € 21 bij Feelunique.com

4.

Gezien bij Sam van Pixiwoo én Lisa Eldridge en onmiddellijk toegevoegd aan de wishlist: deze vloeibare blush van Daniel Sandler in Rose Glow. Ik wissel weinig af met mijn blushes: Elégance van Chanel en mijn Shimmer Brick van Bobbi Brown zijn zowat de enige twee die ik vaak gebruik. Benieuwd of deze daar verandering in kan brengen…

Watercolor Liquid Blush in Rose Glow van Daniel Sandler, € 21 bij Feelunique.com.

5.

Arizona is het eerste parfum van Proenza Schouler en alles van de campagnebeelden en unieke noten tot de naam doen mij ernstig overwegen om voor het eerst een “blind buy” te plegen. Momenteel is Arizona namelijk nog nergens te koop/te ruik in België, dus een aankoop via Sephora.fr dringt zich op…

Arizona EDP van Proenza Schouler, € 59,95 voor 30 ml bij Sephora

Hydra-Mist Set & Refresh Powder van Becca, £ 30 bij Cult Beauty

6.

Om nog maar eens terug te komen op mijn poeder-probleem: dit poeder van Becca bestaat maar liefst uit 50% water en glycerine. Hoe dan?! Helaas is er over de science erachter niks te vinden. Wel hoor ik van Tati en Kathleen Lights dat het poederen van je neus een heuse ervaring wordt: de Hydra-Mist voelt letterlijk nat. Into it!

Hydra-Mist Set & Refresh Powder van Becca, £ 30 bij Cult Beauty

Dew Drops Coconut Gel Highlighter van Marc Jacobs, € 39 bij Sephora

7.

Ik weet nog hoe ik voor de Marc Jacobs display stond in de Sephora in Barcelona, terwijl mijn vriend zich vermaakte op de glijbaan of z’n telefoon oplaadde terwijl hij de gratis wifi uitprobeerde, en twijfelde of ik de Dew Drops highlighter zou meenemen. Dat deed ik niet en daar heb ik nu dus spijt van.

Dew Drops Coconut Gel Highlighter van Marc Jacobs, € 39 bij Sephora

8.

Ik hou van Naked 3, Naked Ultimate Basics en Naked Heat. Draag ik vaak oogschaduw? Nee. Maar als ik oogschaduw draag, dan kan je er vrij zeker van zijn dat het een Naked palet is. En die shift naar koelere rozetinten… I’m excited. FYI, ook de Beached collectie komt in juni in de rekken van Ici Paris XL te liggen en de packaging is to die for.

Cat gif heavy breathing meme

Backtalk Palette van Urban Decay, € 53, vanaf juni bij Ici Paris XL

Voor alle duidelijkheid wil ik nog even noteren dat ik lang niet alle items in mijn wishlists koop, en dat niemand zo veel producten nodig heeft. Ik geniet ervan om naar nieuwe items te kijken, ze te swatchen en erover te schrijven, ookal is mijn go to make-uplook basic AF. Waar ik echter voor blijf zwichten is parfum. Hier kan je mijn immer groeiende verzameling volgen.

Welk beauty item blijven jullie kopen, ookal heb je toch echt genoeg of gebruik je het eigenlijk helemaal niet vaak?

2 Comments
  1. Hoooly moly dat laatste palet. Om even te enablen: zeer benieuwd naar dat poeder van Becca. Kopen ter review = perfect excuus 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pretty Sharp, a no-fuss beauty blog
Look, I get it. No one really reads beauty blogs anymore. But just like Gretchen just won't stop trying to make fetch happen, I won't ever give up on the written medium. Because there is just so much more to good makeup, skincare and fragrance than how they look as a prop in a photograph.

At Pretty Sharp you'll find honest beauty reviews, news bits along with occasional fashion/style/personal related articles. No clickbait. No bullshit
Pretty Sharp Logo

Beauty without the bs.

Disclaimer
Links marked with Affiliate link are affiliate links, meaning that when you purchase something through this link, the shop in question pays me a small commission.

The commissions earned go straight back into the website and cover about 5% of the anual fees to keep Pretty Sharp online.

If you choose to purchase through my links, I would like to thank you very much for your support!