Eindelijk: NARS komt naar België!

Eindelijk is NARS te koop in België! Ontdek NARS bij Parfuma!

Driewerf hoera! Begin alvast te sparen want begin mei ligt NARS eindelijk in ons Belgenlandje in de winkel, jawel een fysieke winkel, voor ongeremd swatchplezier en deskundige raad van getrainde MUA’s. Parfuma, de retailer met vestigingen in Antwerpen en Wijnegem, retweette onderstaande blijde boodschap:

 

Eerder was Parfuma ook de eerste om Tom Ford beauty te stockeren (waarvoor dank!) en staan er naast Chanel, Dior en de andere traditionele merken ook prachtige counters van Bobbi Brown en Giorgio Armani te blinken. De liefhebber van nicheparfums snuistert er urenlang rond tussen de geuren van onder andere Frederic Malle, Byredo, Amouage, Comme des Garçons en Serge Lutens.

Maar vandaag leggen we de focus op NARS, het oorspronkelijk Franse make-upmerk van de MUA slash fotograaf François Nars. Hoewel het bedrijf sinds 2000 in handen van het Japanse Shiseido ligt, blijft de Swa artiestiek directeur, in-house fotograaf én copywriter. Een manusje-van-alles, zeg maar.

Geen geduld tot mei? Online shop je NARS gewoon bij de Bijenkorf!

Sheer Glow Foundation van NARS bij Parfuma

1.
Sheer Glow Foundation

Sheer en Glow zijn twee woorden die mijn ogen in hartjes veranderen, geen wonder dus dat deze op mijn to-try lijstje staat.

Sheer Glow Foundation, $ 42

Soft Matte Complete Concealer van NARS bij Parfuma

2.
Soft Matte Complete Concealer

De favoriete concealer van mijn girl crush en favoriete Youtuber van het moment, Allana Davison. Ik ben de laatste tijd heel erg van het make-up aanbrengen met mijn vingers want honestly ik ben te lui om mijn Beauty Blender nat te maken.

Soft Matte Complete Concealer, € 29,50

Luster Liquid Blush in Torrid van NARS bij Parfuma

3.
Liquid Blush

Nog meer vingerverven! De liquid blushes van NARS behoren tot de cult favorites. Deze unieke kleur heet Luster en wordt beschreven als een “sheer golden apricot”. Yes please.

Liquid Blush, € 31.

Narsissist Wanted Cheek Palette I van NARS bij Parfuma

4.
NARSissist Wanted Cheek Palette I

Hoe zegt een mens nee tegen zulke prachtige, peachy pink kleurtjes? Heb ik een blushpalet nodig? Nee. Krijg ik jeukende handjes bij het zien van dit blushpalet? Tjaaa…

NARSissist Wanted Cheek Palette I, € 49

Radiant Creamy Concealer van NARS bij Parfuma

5.
Radiant Creamy Concealer

Tenslotte nog een klassieker, een cult favourite en ook het enige product dat ik tot mijn stash kan rekenen. Deze uiterst romige concealer is wederom perfect om met de vingers in te blenden en heeft een mooie, dewy finish. Afpoederen doe ik liever niet, zodat ik die übergehydrateerde look niet verlies, al gaat de concealer dan wel een beetje schuiven doorheen de dag. Al is het niks dat niet opgelost kan worden met je vingertoppen.

Radiant Creamy Concealer, € 29,50.

Het mag duidelijk zijn: NARS scoort bij mij vooral voor zijn complexion products. Mijn make-upstijl is dan ook zo basic als maar kan zijn en oogschaduw en lipstick zijn strikt voorbehouden tot weekends wegens totaal gebrek aan energie op een werkochtend. Daarnaast zijn de foundations en concealers van NARS gerenommeerd om hun kwaliteit. Afgaand op die mini-uitvoering van de Radiant Creamy Concealer die ik heb, is mijn nieuwsgierigheid in ieder geval gewekt.

See you soon, Parfuma.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pretty Sharp, a no-fuss beauty blog
Look, I get it. No one really reads beauty blogs anymore. But just like Gretchen just won't stop trying to make fetch happen, I won't ever give up on the written medium. Because there is just so much more to good makeup, skincare and fragrance than how they look as a prop in a photograph.

At Pretty Sharp you'll find honest beauty reviews, news bits along with occasional fashion/style/personal related articles. No clickbait. No bullshit
Pretty Sharp Logo

Beauty without the bs.

Disclaimer
Links marked with Affiliate link are affiliate links, meaning that when you purchase something through this link, the shop in question pays me a small commission.

The commissions earned go straight back into the website and cover about 5% of the anual fees to keep Pretty Sharp online.

If you choose to purchase through my links, I would like to thank you very much for your support!