Review: Color Riche Shine van L’Oréal

Dat ik matte-moe ben wisten jullie waarschijnlijk al langer, maar ik heb nooit gepraat over het product dat mij écht over de streep heeft getrokken. Ontmoet de Color Riche Shine lipstick van L’Oréal, een comfortabele, balsemachtige formule met een intense kleur en niet-plakkerige glans.

Color Riche Shine in 111 Instaheaven (roze) en 245 High on Craze (oranje)

Om je van je eerste zorg af te helpen: nee, deze lipsticks hebben niet de Play-Doh-achtige geur van de traditionele Color Riche. Ze hebben een fruitig aroma dat redelijk snel na het aanbrengen verdwijnt.

De smeltzachte balsem heeft niet echt een lipliner nodig. Omdat de formule vrij transparant is en weinig textuur toevoegt, ontstaan er geen harde lijnen die correcties nodig hebben.

Review: L'Oréal Color Riche Shine in 111 Instaheaven
111 Instaheaven

De glans is opvallend langhoudend, waarschijnlijk door de olieachtige basis van de lipstick. Opnieuw aanbrengen vind ik echter geen straf: in tegenstelling tot stroeve matte lipsticks voelt deze aan als een klontje boter. Zelfs een spiegeltje erbij pakken is niet nodig: breng wat aan op het midden van je lippen en wrijf ze samen voor een snelle touch up.

Review: L'Oréal Color Riche Shine in 245 High On Craze
245 High On Craze

What’s not to love? De Color Riche Shine is bij ons beschikbaar in 7 juicy kleuren en 1 topcoat. Zo zijn die matte lipsticks niet helemáál verloren.

Review: L'Oréal Color Riche Shine

De adviesprijs van de Color Riche Shine is € 13,99. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Di

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Disclaimer
Deze site bevat affiliate links. Wanneer je op deze links klikt en iets koopt, krijgt Pretty Sharp een kleine commissie.

Voorlopig is de totale opbrengst sinds oktober 2017 genoeg om 3% van de jaarlijkse hostingkosten te betalen.
Pretty Sharp Logo

Beauty content that delves deeper. No bullshit attached.