#HEBBEN: Celestial Sphere Eye Soot van Rituel De Fille

Wie mij kent weet dat ik niet snel in hyperbolen praat (tenzij bij het zeuren en schelden), maar deze oogschaduw, jezus deze oogschaduw maakt iets in mij los.

Celestial Sphere Eye Soot van Rituel de Fille

Rituel de Fille is een merk uit Los Angeles waar in ieder geval in onze contreien (te!) weinig over gepraat wordt, maar in de VS mogen ze al rekenen op een vaste plek in het assortiment van o.a. Goop (je weet wel, de website van Gwyneth “je vagina stomen is goed voor je” Paltrow).
In hun atelier brengen de zussen Ramos, alle drie getalenteerde artiesten naast hun make-uplijn, hun creatieve visie tot leven. Niet alleen pigment en textuur zijn uiterst belangrijk: de formules zijn hun eigen en bevatten een minimum aan ingrediënten om zo tot de puurst mogelijke producten te komen.

De Celestial Sphere Eye Soots zijn oogschaduws in gel met héél véél shimmer. De gel zelf is doorzichtig en licht gekleurd door de iriserende pigmenten. Een goeie topper voor op andere oogschaduws dus, maar ook beeldig mooi alleen. Ik bedoel, kijk dan.

KIJK DAN!!

Celestial Sphere Eye Soot // Captured in sunlight. Pyxis glows on the cheekbone, Lyra on the lid, and Ara on the inner eye.

Een bericht gedeeld door Rituel de Fille (@ritueldefille) op

Celestial Sphere Eye Soot van Rituel de Fille in Ara Celestial Sphere Eye Soot van Rituel de Fille in Lyra Celestial Sphere Eye Soot van Rituel de Fille in Pyxis
De drie oogschaduws zijn afzonderlijk te koop op de site van het merk, of via Cult Beauty, voor respectievelijk $ 38 of £ 30. Dat zijn heel wat flappen voor één oogschaduw, maar dan heb je wel wat. Alle producten van Rituel de File zijn 99% natuurlijk en handgemaakt zonder parabenen, ftalaten of kunstmatige kleurstoffen en geuren. En je steunt er een woman owned business mee, dat is ook altijd mooi meegenomen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Disclaimer
Deze site bevat affiliate links. Wanneer je op deze links klikt en iets koopt, krijgt Pretty Sharp een kleine commissie.

Voorlopig is de totale opbrengst sinds oktober 2017 genoeg om 3% van de jaarlijkse hostingkosten te betalen.
Pretty Sharp Logo

Eigenzinnige beauty blog. Zonder bullshit.

VOLG PRETTY SHARP